Over ons

 

Exclusieve patatmobiel

ONZE CHEF

 

Extra foodtruck te huur.

€ 300.

Jonathan Van Collie

"Een gestoomde aardappel in de schil met een huisgemaakte saus eroverheen. Volgens mij het lekkerste wat er bestaat."

 

Roeselarenaar Jonathan Van Coillie schuimt sinds kort feestjes en festivalletjes af met Patat!. Hij serveert gestoomde aardappelen in de schil met zelfgemaakte gastronomische sausjes.


Een gestoomde aardappel in de schil met een huisgemaakte saus eroverheen. Volgens Jonathan Van Coillie (34) van Patat! het lekkerste wat er bestaat. De Roeselarenaar werkt al sinds zijn vijftiende in de horeca en lanceerde onlangs zijn nieuw cateringconcept.


Hij is chef in restaurant San Marco, maar startte in bijberoep zijn aardappelbar. “Ik had vroeger mijn eigen restaurant, Bon Vie Van op het Stationsplein in Roeselare. Daar serveerde ik al patatjes in de schil met een achttal verschillende sausen. Dat was toen een enorm succes.”


Na het sluiten van de zaak, bleven die patatten in Jonathans gedachten rondspoken. Ook voor vrienden toverde hij ze nog regelmatig op tafel.


“Toen de foodtrucks in opmars kwamen, besloot ik er opnieuw voor te gaan. In Engeland kocht ik een stoomoven en een caravannetje dat ik nu nog volop aan het inrichten ben.” En de aardappelen worden rechtstreeks van het veld geplukt door een landbouwer uit de Westhoek.

I

FOTO'S

 

IN DE MEDIA

Over ons

 

"Patatjes zijn onze passie"